Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Boekjes

Als je in de VS in een boekwinkel naar Mary-Kate & Ashley vraagt en je ziet dan hoeveel boeken er zijn, geloof je je ogen niet!! Meer dan honderd boeken, van Full House tot biografie!

Titels

Full House:
Van Full House zijn verschillende boeken verschenven. Boeken die echt speciaal over Michelle gaan, maar ook is er de serie Full House: Sisters, waarin naast Michelle ook haar ouderse zus Stephanie (Jodie Sweetin) centraal staat. Er zijn meer dan dertig boeken over Full House: Michelle en meer dan tien van Full House: Sisters. Meestal zijn de boeken geschreven voor een wat jonger publiek. Nieuw zijn de boekjes ‘Dear Michelle’. Het eerste boekje van deze serie verscheen in september 2003. De voorkanten van deze boekjes zijn getekend.

Avunturenboeken:
Omdat de televisiefilms The Adventures of Mary-Kate and Ashley zo’n succes was, werd besloten de avonturen van de ‘Trenchcoat Twins’ ook in boekvorm uit te brengen. En daarna werden ook verhalen geschreven, alle beginnent met The new Adventures of Mary-Kate and Ashley. Ook hier draait het om de Trechcoat Twins en je leest het als een verslag van Mary-Kate, al heeft zij de verhalen niet zelf geschreven. Wel hebben Mary-Kate en Ashley veel inspraak. Zo verscheen The Case of The Ballet Bandid, omdat Ashley heel graag danst en The Case of the Ribbon Horse, omdat Mary-Kate gek op paarden is. Er zijn meer dan dertig avonturenverhalen verschenen en og steeds worden nieuwe avonturen geschreven.

Two of a Kind:
Ook van Mary-Kate ne Ashley’s tweede televisieserie zijn boeken verschenen. De eerste zeven boeken van de serie komen echt van de televisieserie, de andere boeken zijn er alleen op gebaseerd. in de eerste zeven boeken vind je ook foto’s van de serie. Naast de gewone verhalen zijn er ook drie Two of a Kind-boeken verschenen: Two of a Kind Diaries, die vertellen wat Mary-Kate en Ashley Burk beleven op kostschool. De boekjes die na die drie zijn verschenen spelen zich ook allemaal of op kostschool.

So Little Time:
Na boeken over hun eerste twee televisieseries, moesten er natuurlijk ook boekjes komen over hun derde serie! In de meeste boeken kan je terug denken aan de bijbehorende aflevering en achterin de boekjes staan foto’s (in zwart wit) van de shows.

Sweet 16:
Dat Ashley en Mary-Kate inmiddels hun Sweet 16 gehad hebben, is bekend. Maar het leesplezier houdt niet op bij een Sweet 16 feest!

Andere titels:
Er zijn boekjes verschenen die gebaseerd zijn op de serie You’re invited to Mary-Kate and Ashley party en daarnaast nog boeken over hun lange films. ook hebben Mary-Kate en Ashley zelf een biografie geschreven, getiteld Our Story. Daarin vind je ook een complete lijst van al hun boeken, cd’s en films. De nieuwste serie heet Mary-Kate & Ashley Graduation Summer. Ook zijn er boekjes van New York Minute.

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook