Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Films

Films, films, films………… Als je de lijst ziet dan weet je zeker dat Mary-Kate en Ashley niet stil gezeten hebben! Meer dan 30 films zijn er met de 2 meiden! Dan ben je nog wel even aan het kijken.
Mary-Kate en Ashley hebben een heleboel lange speelfilms gemaakt. Twee van deze films zijn ook in Nederland bekend; It takes two en How the west was fun. In How the west was fun speelt hun zusje Lizzie ook een rol. Naast It takes two en How the west was fun hebben Mary-Kate en Ashley nog meer speelfilms gemaakt To grandmothers house we go, Double Double Toil and Trouble, Billboard Dad, Passport to Paris, Switching Goals, Our lips are sealed, Winning London, Holiday in the sun, en nog veel meer! De film New York Minute is na It takes two de eerste film die in de bioscoop is uitgekomen (ook in Amerika) Alle andere films werden direct op video uitgebracht, er zijn er best veel in Nederland uitgebracht.

Ook hebben Mary-Kate en Ashley ‘gastrollen’ gespeeld in verschillende films. Je kan ze zien als kleintjes in de The Little Rascals ook wel bekend als De Boefjes. en als ‘Future Angels’ in Charlies Angels 2. In beide films is hun rol maar klein.

Andere titels
Sommige films hadden eerst een andere naam!

Costars
Informatie over wat costars uit de films. (coming soon)

Bloopers
Er zijn een aantal dingen heel opvallend in de films.

Film informatie

To Grandmothers House We Go
De tweelingzusjes Julie en Sarah hebben het idee dat hun moeder hen beu is, en het tweetal besluit om bij hun grootmoeder te gaan wonen. Als ze met hun rugzakjes op weg gaan, krijgen ze helaas af te rekenen met een paar lastige boeven die denken dat de meisjes hun verloren buit bij zich hebben.

Double Double Toil and Trouble
Maak ruim baan voor betoveringen, heksen, tovenaars en avontuur! Het is Halloween, het engste, maar tegelijkertijd leukste feest in het najaar. Maar voor Lynn en Kelly Farmer staat er misschien iets te gebeuren dat nog enger is. Een financiële tegenvaller in het familiebedrijf betekent dat de Farmers hun huis kwijt zullen raken, tenzij de bezielde zusjes een manier vinden om hun huis te redden! Het is ‘Trick and Treat’ met de opvallende tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen, die de zusjes Farmer spelem om deze hartverwarmende spookaculaire film. De truc: tante Sophia, van wie de Farmers hopen een lening te krijgen, is door een kwaadaardige heks , haar tweelingzus Agatha opgesloten in een spookachtig Nooitland. De tractatie: zien hoe de meisjes de rollen omdraaien door de magische Moon Stone van Agatha te stelen. Dit creëert meer spanning dan menig toverstokje teweeg kan brengen, want de Farmers slaan de handen ineen met een onbezorgde landloper en andere bondgenoten om samen de betovering van tante Sophia te verbreken.

How The West Was Fun
De tweelingzusjes Susie en Jessica Martin wonen samen met hun ouders op een idyllische boerderij. Helaas wordt hun vader voortdurend onder druk gezet door een gemene grootgrondbezitter die hun boerderij wil kopen en er een vakantiepark van wil maken. Susie en Jessica bedenken een list om de plannen van de grootgrondbezitter te dwarsbomen.

It Takes Two
De eigenzinnge 9-jarige snotneus Amanda doet niets liever dan Diana helpen bij het vinden van haar grote liefde. Roger Callaway is een rijke weduwnaar met een eveneens 9-jarige dochter Alyssa. Op het punt in het huwelijk te treden met de akelige Clarice besluit Alyssa daar; met behulp van Amanda, een stokje voor te steken. Een slim plan moet diana en Roger bij elkaar brengen.

Billboard Dad
Als deze twee zusjes de handen in elkaar slaan om hun vader de nieuwe liefde van zijn leven te bezorgen, is het hek van de dam. Vastbesloten om hun vader, Max, een nieuwe liefje te bezorgen, beschilderen ze een gigantisch paneel in hartje Hollywood met een romantisch contact-advertentie. Na een paar catastrofale afspraakjes, ontmoet Max eindelijk Brooke. Het is liefde op het eerste gezicht. Maar er zit een addertje onder het gras, want de onhandelbare zoon van Brooke een skateboarder blijkt de aartsrivaal van de zusjes. Nu moeten de meisjes alles op alles zetten om te ontdekken of de liefde daadwerkelijk alles overwint.

Switching Goals
In dit gloednieuwe avontuur speelt de Olsen Tweeling de zusjes Emma en Sam Stanton, meisjes die àlles met elkaar uitwisselen: geheimen, kleren, en nu zelfs… hun identiteit! De jongensachtige Same is een superatlete, terwijl de stijlvolle Emma zich eerder toelegt op sportieve disciplines zoals mode en afspraakjes maken. Wanneer ze tijdens een voetbaltoernooi in twee verschillende, totaal niet tegen elkaar opgewassen teams verzeild raken, besluiten ze de rollen om te keren, van plaats te verwisselen en de voetbalbond een loer te draaien.

Passport to Paris
Mary-Kate en Ashley pakken hun koffers om hun opa in Parijs te bezoeken. Ze rekenen op een hoop plezier en een rendez-vous met het avontuur! De meiden vinden Frankrijk helemaal te gek en worden stapelverliefd op twee Franse jongens! Op hun brommertjes racen ze door Parijs om de bezienswaardigheden te bekijken. Ze maken nieuwe vrienden en weten hun nerveuse chaperonne steeds een stap voor te blijven. Winkelen in de Franse boutiques, ronddwalen in de Notre Dame en etentjes op de Eiffeltoren. Zo rollen ze van het ene hilarische avontuur in het andere.

Our Lips Are Sealed
Volg Mary-Kate en Ashley de halve wereld rond in deze meer dan fantastische familiefilm vol non-stop actie, humor, superspionnen en surfjongens. Dit wilde avontuur begint als de meisjes getuige zijn van een misdaad en gedwongen worden om mee te doen aan een FBI getuigebeschermingsprogramma. Helaas kan zelfs de FBI hun niet beschermen tegen hun eigen loslippigheid. Achter elkaar verraden ze zich en vluchten van stad naar stad, tot er nog maar een schuilplaats over is Australië.

Winning London
De Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace. Laat Mary-Kate en Ashley je rondleiden langs deze mooie bezienswaardigheden in dit spannende Britse avontuur. Mary-Kate en Ashley zijn in Londen om hun school te vertegenwoordigen tijdens een internationale competitie om model te worden voor de United Nations. De meiden en hun team moeten alles leren over de Britse tradities en het koninklijk huis. Maar in plaats van op hun kamer oude historische boeken te lezen besluiten ze om de tijd van hun leven te hebben en alles te leren door er op uit te gaan. Van Abbey Road tot oxford street, Mary-Kate en Ashley bezoeken de leukste plekken in de hipste kleding, gaan om met de leukste jongens en gaan dansen in de coolste clubs van Engeland.

Holiday in the Sun
Mary-Kate en Ashley brengen met hun ouders de kerstvakantie door in een luxe vakantieoord op de Bahama’s. Maar nu moeten ze wel het schoolreisje naar Hawaii missen. Vastbesloten er het beste van te maken, besluiten de meiden dat er maar één ding op zit: ze ontketenen een tropische wervelwind vol actie en romantiek. Maar te midden van alle jachten, privé-jets, waterscooters, het duiken, paardrijden en de wandelingen in het maanlicht, stuiten Mary-Kate en Ashley op een bende antieksmokkelaars. Mary-Kate en Ashley hebben de tijd van hun leven.

When in Rome
Wanneer de zusjes Charli en Leila voor het eerst op zomerstage mogen bij een wereldvermaard mode- en entertainmentbedrijf met hoofdzetel in Rome, popelen ze om de stad te verkennen. Maar nauwelijks zijn Charli en Leila met hun werk begonnen, of ze staan werkeloos op straat. De tweeling is vastbesloten om de ware toedraht achter hun ontslag te ontdekken. Hun zoektocht voert hen langs alle prachtige plekjes van Rome, van de Trevifontein tot het Colosseum en de Spaanse Trap. Beleef samen met Charli en Leila een fantastisch avontuur, boordevol romantiek, spanning en intriges… Een eerste werkervaring die je niet onverschillig zal laten!

Getting There
Maak de riemen van voor de ultieme rit met Mary-Kate en Ashley. Taylor en Kylie Hunter zijn net zestien en hebben hun rijbewijs. Rijd met ze mee op hun eerste tocht, in hun klassieke Ford Mustang met open dak, naar de Olympische Winterspelen in Utah. Hun kleren zijn gaaf, en de jongens nog veel gaver. Onderweg maken ze uiteenlopende vrienden. Toch moeten ze ook heel wat hordes overwinnen. Gaan ze het halen, naar de schitterende skipistes en de sjieke Stein Ericksen Lodge in Deer Valley, en naar de big air snowboarding in Park City? Zullen ze op tijd zijn voor de Winterspelen? Ontdek zelf dat onderweg zijn net zo leuk is als aankomen.

The Challenge
Tweelingzusjes en tienersupersterren Mary-Kate en Ashley Olsen tillen het begrip zusterlijke rivaliteit naar ongekende hoogten in The Challenge. Hierin vertolken ze twee zussen die totaal van elkaar vervreemd zijn en ook in alles elkaars tegenpool vormen. dDe ambitieuse, gespannen Lizzi en de relaxte alternativo Shane leren tegen wil en dank samenleven en werken als co-presentatrices van een avontuurlijke reality show. Er staat een studiebeurs op het spel. Maar zullen de producers hun onderlinge rivaliteit gebruiken om de kijkcijfers op te krikken? Zal het programma hen naar elkaar doen toegroeien of hen voor altijd uit elkaar drijven?

New York Minute
Tweelingzusjes Mary-Kate en Ashley Olsen leggen het er weer dubbeldik op in de hilarische komedie New York Minute. De uitmuntende studente Jane Ryan gaat naar Manhattan om er deel te nemen aan een wedstrijd die een universitaire studiebeurs in het buitenland kan opleveren. Haar tegendraadse tweelingzus Roxy Ryan trekt ook naar de grote stad, waar ze bij de opname van een videoclip van haar favorite band wil binnenglippen. Maar dan loopt alles in het honderd. De zusjes raken tegen wil en dank betrokken bij een smokkeldeal en worden tot overmaat van ramp beschuldigd van de kidnapping van de hond van een senator. En dan is er nog die overijverige agent die hen op de hielen zit wegens vermeend spijbelen. Gelukkig lopen ze enkele lekkere jongens tegen het lijf en vinden ze elkaar uiteindelijk toch de steun en zusterlijk vriendschap die hen uit de problemen kan helpen.

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook