Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Full House

» Personages
» Vrienden en vriendinnen
» Feiten
» Uitspraken en gewoontes
» Michelle
» Kleding en haar
» Het huis
» Werk
» Wat klopt er niet

Full House serie 1
Wat krijg je als je drie kleine meisjes, hun pas weduwnaar geworden vader en zijn twee beste vrienden onder één dak samenbrengt? Het hilarische, hartverwarmende huishouden dat we allemaal kennen als Full House! De tv-reeks was een absolute tophit tussen 1987 en 1995 en alle 22 afleveringen van het eerste seizoen vind je nu, gebundeld met tal van fantastische extra’s, in deze boxset terug. Bob Saget speelt de rol van Danny Tanner, de liefhebbende vader van de meisjes. John Stamos is hun hippe rock&roll-oom Jesse. Dace Coulier is Joey, een komiek in spe die vooral thuis open doekjes scoort. De drie Tanner-zusjes, tot slot, worden vertolkt door Candace Cameron, Jodie Sweeting en Mary-Kate & Ashley Olsen, die samen de rol van de negen maanden oude publiekslieveling Michelle voor hun rekening nemen. Welkom, allemaal, in het leukste huis op de buis!

Full House serie 2
Er staan heel wat veranderingen op stapel bij de Tanners dit jaar: Danny krijgt een nieuwe job als presentator van een ontbijtprogramma en een copresentatrice, Rebecca, die Jesses hart sneller doet slaan. Jesse en Joey slaan de handen in elkaar om reclamedeuntjes te schrijven en baby Michelle begint te lopen en te praten. Veranderingen bij de vleet dus, maar één zaak blijft vanouds: kerel of meid, oud of jong, wie in dit huishouden terechtkomt, beleeft de tijd van zijn leven!

Full House serie 3
Klaar voor de start… groeien maar! De meisjes Tanner worden dit jaar echt groot, Michelle gaat naar de peuterspeelzaal. Stephanie is de enige Tanner die nog op de lagere school zit. En D.J. zet de grote stap naar de middelbare school. Een spannend maar griezelige nieuwe wereld vol jongens, feestjes, make-up en overspannen vaders zoals Danny. Maar er blijft genoeg tijd over voor maffe pret. Danny en Joey gaan naar de reünie van hun studentenvereniging – in vrouwenkleren. Jesse probeert zijn rebelse jeugd te herleven door een halsbrekende stut uit te halen. En een aanbiddelijke golden retriever zorgt voor nog meer liefde.

Full House serie 4
Wie denkt er niet met veel plezier terug aan de tijd dat Full House voor het eerst op tv kwam. We herinneren ons allemaal nog wel D.J.’s eerste bijbaantje. Stephanies eerste bril (ieeek). Michelle die haar goudvis op een bubbelbad trakteerd. Joey’s rol in een strandserie op televisie, naast gastacteur Frankie Avalon en Annette Funicello. Danny’s leefhoofdige 21-jarige date, die meer met stappen had dan met kinderen. En het beste van alles, het romantische (en chaotische) Katsopolis-Donaldson huwelijk. Van al die speciale momenten – en nog veel meer – kun je opnieuw genieten, met alle 26 afleveringen van seizoen vier op DVD. Ga terug naar de goeden tijden van Full House. Waar de deur altijd voor je open staat. Kom maar binnen!

Full House serie 5

Full House serie 6

Full House serie 7

Full House serie 8

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook