Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Het huis

Het adres is 1882 Street in San Francisco. De Gibblers wonen naast de Tanners. Hun tuinen grenzen aan elkaar en zijn gescheiden door een houten schutting.

De benedenverdieping bestaat uit de woonkamer en keuken.
De eerste verdieping heeft een badkamer en vier slaapkamers, één met een eigen badkamer.
Er is een zolder en een kelder.

De kelder begint als garage. Later wordt dit Joey’s kamer met badkamer / kantoorruimte voor Jesse en Joey. Weer later wordt het weer een opslagruimte voor spullen en als laatste Jesse’s studio. De zolder is eerst gewoon zolder als opslagruimte. Later wordt het Jesse en Joey’s studio en later het appartement waar Jesse en Becky wonen. Het heeft dan een slaapkamer / woonkamer, een inloopkast, een badkamer en een kinderkamer.

Danny heeft een slaapkamer met eigen badkamer.
Joey slaapt werkelijk overal! Hij begint in de woonkamer in een alkoof, verhuist dan naar de kelder en daarna naar de eerste verdieping, waar hij een eigen slaapkamer krijgt.
Jesse heeft een eigen slaapkamer, maar verhuist naar de zolder.
In het eerste seizoen komt Stephanie bij D.J. op de kamer. Jesse krijgt haar oude kamer met de bekende roze konijntjes aan de muur. D.J. krijgt in seizoen 5 een eigen kamer, als Stephanie en Michelle hun kamer gaan delen.
Michelle heeft in het begin een eigen kamer. Als ze 5 is, krijgt D.J. haar kamer en komt Michelle in Stephanie’s kamer.

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook