Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Over de site

Siteeigenaar: Marijke
Sitenaam: Olsen (Invited) Fans
Officieel geopend op: 23 februari 2006
Domeinnaam: Olsenfans.com
Host: Free Fansite Hosting
Disclaimer: Olsen Fans is een fansite over actrices, fashiondesigner en tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen. Ik heb verder geen contact met hun. Deze site is gemaakt door een fan voor fans van Mary-Kate en Ashley. Ze komen hier zelf niet.

Hoe begon het: Ik ben sinds 2003 fan van Mary-Kate en Ashley, al best lang dus. Ik vond ze altijd wel leuk acteren enz, vroeger keek ik weleens Full House, maar toen wist ik nog niet dat hun dat waren. Het via internet soort van ‘volgen’ van hun is wel een stuk minder geworden, maar ik kijk Full House nog steeds zo nu en dan, en kijk hun films ook nog wel eens. Sites maken vind ik altijd al leuk, ik begon met olsen-invited.org in 2006, die site staat dus al zowat 8 jaar online, die site kost wel wat geld eens per jaar, daarom heb ik besloten om die site er uit te gooien, en ben ik nu begonnen aan deze omdat de mogelijkheid bij de host was om de site te ‘adopteren’.

Bezoek ook eens mijn andere sites: Jan Smit Fan, Mariska Hargitay Fan, Melissa Gilbert Fan en Florian Silbereisen Fan

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook