Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


So Little Time

So Little Time 1; School’s cool
Hoe overleven de twee tieners Chloe en Riley (Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen) hun middelbare schooltijd? Ze gaan het liefst stappen, shoppen en hebben het druk met al hun afspraakjes. Maar ondertussen moeten ze natuurlijk ook nog naar school… En dat maakt het niet makkelijk, zoals te zien is in de hilarische tv-serie So Little Time. In deze verzameling afleveringen krijgen Cloe en Riley te maken met de meest beziarre biologiemaatjes, vreselijke bijbaantjes en volledig foutgelopen schoolprojecten. Aan de andere kant merken ze dat gymlessen best ok kunnen zijn als je beste vriend meedoet.

So Little Time 2; Boy crazy
Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat worstelen de twee tieners Chloe en Riley Carslon (Mary-Kate Olsen en Ashley Olsen) met de ups en downs van volwassen worden. En nu ze naar de middelbare school gaan, komen daar ook nog eens de jongens bij. Dat leidt natuurlijk tot de meest hilarische momenten, zoals te zien is in de bekende tv-serie So Little Time. In deze verzameling afleveringen hebben Chloe en Riley het druk met echte meidenzaken: verliefdheid, hun eerste zoen, maar ook gebroken harten… Gelukkig hebben ze elkaar nog!

So Little Time 3; About a family
Je vrienden kun je zelf uitkiezen, maar je familie niet! Tieners Riley en Chloe Carlson doen hun best hun schooltaken te combineren met hun sociale leven. Inturssen moeten ze de vrede zien te bewaren in hun bijzondere gezin dat aan het strand woont. Het is hardop lachen met deze razend populaire televisieserie So Little Time. Riley en Chloe ontdekken dat hun familie er altijd voor hen zal zijn ook al zitten ze daar niet telkens op te wachten! Er valt weer genoeg mee te maken in deze afleveringen. De tweeling probeert bijvoorbeeld hun eigen ouders weer aan elkaar te koppelen. Een fotosessie met het hele gezin pakt negatief uit. Daardoor raken ze bijna Manuelo kwijt, die al jarenlang het huishouden regelt. Als klap op de vuurpijl missen ze zelfs bijna het feestje voor hun iegen 16e verjaardag!

So Little Time 4; Hangin’out
Akls om 3 uur de schoolbel gaat, beginnen de lessen pas echt! Leef mee met Riley en Chloe Carlson terwijl ze allerlei klusjes opknappen. Hoe zal dit aflopen?
In deze hilarische collectie afleveringen uit de razend populaire tv-serie So Little Time stropen Riley en Chloe hun modieuze mouwen op. Ze storten zich in de weinig glamoureuze wereld waarin mensen werken voor hun dagelijks brood. Knorrige oude mannen opvrolijken, afval rapen, een lekke band repareren of koffie serveren, ze malen er niet om. Het is allemaal voor het goede doel, en voor een nieuwe auto!

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook