Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Vrienden en vriendinnen

D.J.’s beste vriendin is Kimmy Gibbler. Al in de eerste aflevering wordt ze genoemd. We zien haar regelmatig als gast in de serie, pas in de laatste seizoenen is ze in elke aflevering te zien en komt ze bij de opening credits. Kimmy schijnt een grote familie te hebben: in de eerste aflevering zegt D.J. dat ze drie zussen heeft. Later heeft Kimmy het over broers. De andere Gibbler kinderen zijn nooit bij naam of leeftijd genoemd.
Een andere vriendin van D.J. is Kathy Santoni. Zij wordt regelmatig genoemd, blijkt later getrouwd en zwanger, maar is in slechts 4 aflevering te zien.
D.J. heeft een aantal vriendjes: Steve natuurlijk en verder Nelson en Viper. In de eerdere seizoenen zien we haar regelmatig met een jongen die ze leuk vindt of waar ze verkering mee heeft. In seizoen 3 krijgt ze haar eerste zoen van Kevin.

Stephanie heeft in de eerste seizoenen twee vrienden: Harry en Walter, over wie ze de baas speelt. Verder horen we weinig over haar vriendenkring.
In de laatste seizoenen is ze bevriend met Gia en heel even met Mickey.
Stephanie gaat later uit met een aantal jongens. Haar eerste zoen geeft ze al vroeg: in seizoen 4 zoent ze op Nieuwjaarsavond Rusty, het zoontje van Danny’s vriendin, om hem te pesten. Rusty rent gillend naar zijn moeder, hoewel hij Stephanie eerder die avond pestte dat hij haar zou zoenen.

mtf1Michelle krijgt in de latere seizoen een aantal vaste vrienden: Aaron, Derek, Teddy, Denise en Lisa.
Aaron is al in seizoen 3, op Michelle’s peuterspeelzaal. Hij is dan erg lief tegen haar. In seizoen 4 pakt hij echter haar koekje af en knijpt haar. Ook met Derek is Michelle niet meteen bevriend: hij krijgt haar rol in een schooltoneelstuk. Michelle mag hem niet, maar later in de aflevering geeft ze hem goed advies.mtf
Michelle heeft geen echte vriendjes, of je moet haar babyvriendje Howie meerekenen.

Danny gaat in het begin af en toe eens uit. In seizoen 4 is hij een tijdje samen met Cindy. In seizoen 5 krijgt hij verkering met Vicky, zijn nieuwe co-host. Ze maken zelfs trouwplannen, maar in seizoen 7 verbreken ze hun verloving, omdat de producers van de show Danny als een single vader wilden houden.
Jesse heeft in het begin de ene na de andere vriendin. In seizoen 2 wordt hij verliefd op Becky, met wie hij in seizoen 4 trouwt en met wie hij in seizoen 5 twee kinderen krijgt.
Joey heeft af en toe eens een vriendinnetje. Hij is langer samen met Cheryl in seizoen 1 en een comedienne in een later seizoen.

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook