Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Vrienden en vriendinnen

Ashley’s beste vriendin is Jennifer Dilber. Jennifer is erg populair op school en Ashley probeert vriendinnen met haar te worden. Eerst lijkt het alsof Jennifer liever met Mary-Kate optrekt, maar al snel wordt ze vriendinnen met Ashley. Ashley krijgt later nog een vriendin – Nicole. Mary-Kate is eerst jaloers op Ashley’s vriendschap met Nicole en probeert Nicole weg te pesten, maar later zijn Ashley en Nicole weer vriendinnen. Vreemd: in aflevering 2 gaat Ashley naar Jennifer toe, maar pas in aflevering 3 krijgen we haar te zien en moet Ashley nog vriendinnen met haar worden…

Mary-Kate trekt veel op met jonges Max en Brian. Later wordt ze ook vrienden met Ethan Killion, een jongen met wie ze een schoolproject moest doen.

Ashley en Mary-Kate waren in de eerste aflevering allebei bevriend met Jessica. In de andere afleveringen wordt er niet over haar gesproken en is ze ook niet meer te zien.

Kevin’s beste vriend is Eddie Fairbanks, een loodgieter die regelmatig bij de Burke’s thuis komt. Ze kennen elkaar al 20 jaar.

Carrie is bevriend met Paul, een medestudent. Ze heeft nog een paar andere vriendinnen, waarvan Leslie het meest genoemd wordt.

Relaties:
Ashley is smoorverliefd op Taylor Donovan, Mary-Kate’s wiskundetutor. Haar hart is gebroken als ze ontdekt dat Taylor verkering heeft met Megan.
Ashley heeft als vriendjes Pokey Valentine en Jared gehad.
Ashley is verliefd geweest op Josh Waxman en Eric.

Mary-Kate was verliefd op Jeremy, een jongen bij haar op school, en Carter, een jongen met wie ze karate had en die verkering bleek te hebben.

Kevin heeft lang verkering gehad met Nancy Carlson, een botanist. Hij maakt het uiteindelijk uit.
Kevin heeft een afspraakje gehad met Marci (een gewone vrouw), Tara James (een model) en Carrie. Hij heeft geprobeerd Stephanie uit te vragen, maar zij wees hem af.

Carrie heeft een afspraakje gehad met Kevin’s dokter Martinson. Ook is ze uit geweest met Kevin’s broer Matt en één keer met Kevin.
Vroeger had ze verkering met Alex Reardon.

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook