Olsenfans.com

Your Dutch Fansite for Mary-Kate and Ashley Olsen

Welcome to Olsen Fan! We're your Dutch source for everything Mary-Kate and Ashley Olsen! Please make sure that you return for all of the latest news, photos and projects as we're updating the site on regular basis. We are simply a fansite that posts news found on the internet or given to us but we simply do not claim it as our own copyrighted information. Enjoy your stay! - Marijke


Wat klopt er niet

– Er zijn twee trappen in het Tanner huis. Allebei komen ze uit op dezelfde plek.
– Er zijn twee trappen in de kelder. Vanaf de keuken is er echter maar één trap te zien. De andere trap zou zich moeten bevinden op de plaats waar de trap boven is. Hier is echter alleen de trap naar boven te zien.
– Stephanie raakt in de problemen als ze Kimmy Gibbler gaatjes in haar oren laat schieten. In de eerdere seizoenen is echter te zien dat ze al gaatjes in haar oren heeft.
– Jesse heeft het meer dan eens over zijn diplomauitreiking van de middelbare school. We zien ook een keer een scène als hij geslaagd is. In seizoen 6 zegt hij dat hij geen diploma heeft en gaat weer naar de avondschool.
– In aflevering 1 van seizoen 2 hebben Jesse en Joey het over een 2-jarige als ze Michelle aanspreken. Haar verjaardig is echter in november, wat betekend dat ze dan 3 zou moeten worden in seizoen 5, 3 jaar later, wordt ze echter duidelijk in november 5 en geen 6.
– Als D.J. haar eigen kamer krijgt, heeft ze een grote, ingebouwde hangkast in de hoek. Deze kast was er niet toen Michelle de kamer had.
– Bij de intro’s zie je altijd hetzelfde huis dat van de Tanners moet zijn. Er staan geen planten naast de deur. Tijdens de voordeurscènes zie je echter altijd planten!
– In seizoen 1 wordt Danny 30 jaar. In seizoen 4, 3 jaar later, hangt er echter een verjaardagsbord met ’40’ in zijn kamer. Dit zou betekenen dat hij in 3 jaar tijd 10 jaar ouder geworden is….

HOME | BACK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

x Close

Like Us On Facebook